Txell Brunsó Vila

Actriu

Actriu de L’home Gras (2018)

17 anys, comença la seva formació teatral l’any 2006, amb l’obra “El petit príncep” al seu poble, Sant Jordi Desvalls. Aquí es va despertar la seva motivació pel teatre.

Durant els anys següents només va fer obres teatrals amb l’escola CEIP Sant Jordi on va fer de flor i d’esquimal, entre d’altres.

Tot seguit, amb el jovent del poble, van crear una petita companyia de teatre, l’any 2013 i van fer les següents obres: Què és l’amor? (2013),  Direcció prohibida (2014), Fanàtic del Barça (2015), Macarrons amb formatge (2016), Els humans pelem els plàtans del revés (2017). També han fet dos espectacles els estius de 2014 i 2015 per la Festa de la Gent Gran del poble. Va tenir com a professors a la Tona, a la Cora Rosell, a en “Xuspi” i a en Jofre Huguet.

L’any 2011 assistí  a les colònies l’Estiu és teu de teatre. i el 2014 continua la seva formació a l’escola teatre El Galliner, on fa tres anys de joves amb professors com Ferran Joanmiquel i Grau Matas. Així actuant a La Planeta pel taller de final de curs d’aquests.

Paral·lelament, fent els estudis de 3r i 4t d’ESO, forma part del grup de teatre que dirigeix el dramaturg i professor Josep Mª Uyà, a l’Insitut de Celrà, amb qui participa a la Mostra de Teatre de Blanes els anys 2015 i 2016.

Durant el curs 2016-2017 d’EL Galliner, participa als Distrets amb dues peces teatrals: Stockolm, una adaptació de la pel·lícula Stockolm, i Les Feministes, un fragment del musical GLUPS! de Dagoll Dagom.

Actualment participa a diferents projectes: el curs Joves Plus d’El Galiner amb Marta Montiel, fa d’ajudant d’Oriol Serra en la creació de l’obra Els Pastorets amb alguns nens de Sant Jordi Desvalls i participa a l’obra L’Home Gras. I ho combina amb el segon curs de Batxillerat científic i fent classes particulars a dos nens de sisè de primària.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.