Mario Rebugent Vázquez

President

Director i dramaturg de L’home Gras

18 anys, ha finalitzant el Batxillerat d’Arts escèniques a l’INS Santiago Sobrequés i Vidal de Girona. Actualment cursa el primer any del pla de formació actoral al estudi Nancy Tuñon Jordi Oliver, activitat que combina amb un voluntariat al Teatre Lliure on apren de la mà del equip de Lluís Pasqual.

Des de 2007 ha participat en diversos cursos d’interpretació, dansa, escriptura i pedagogia teatral (àmbit en el qual a treballat col·laborant amb Cocu, Associació Cultural), organitzats majoritàriament per l’Escola de Teatre del  Gironés (ETG), al Galliner i Esmeralda Berbel. Destacant entre ells: Joves Plus (El Galliner 2016-2017) sota la docència de Marta Montiel, o Teatre-Dansa (El Galliner 2016-2017) amb la docència de Ferran Joanmiquel.

Ha treballat com a actor en diverses companyies d’àmbit municipal, entre les quals destaca Protocol Enrenou, amb la qual va estrenar Paraules Encadenades de Jordi Galceran, al 2016 a Cassà de la Selva sota la direcció de Nani Castellsagué.

Ha treballat també en projectes audiovisuals com la pel·lícula El vent és això (Temporada Alta 2017) on formava part del equip de codirectors encapçalat pel cineasta gironí Pere Vilà i en el que van participar grans professionals del sector com el director de fotografia Jimmy Gimferrer o actrius com Anna Alarcón, Katrin Vankova o Laia Manzanares.

Al 2016 fundava amb 8 exalumnes del Galliner la Associació Juvenil de Teatre Log Out des d’on n’escriu la seva primera obra, l’Home Gras, i en duu a terme la direcció.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.