Jan Ferrer i Picó

Secretari

Ajudant de direcció i actor de L’home Gras

17 anys, es va introduir al món del teatre l’any 2006 amb la Coral Rossinyol i Alimara de Salt.

Està format en interpretació teatral al centre de formació teatral El Galliner des de l’any 2008, passant pels cursos de Petits i Mitjans. Actualment cursa Joves al mateix centre amb professors com Grau Matas o Cristina Matas.

El 2012 va participar en l’actuació de presentació del projecte DES-FER de l’artista Joan Vilajoana Cots juntament amb el dibuixant  Mim Juncà.

L’any 2015 entra al projecte Teatre Inclusiu de la Organitzadora d’ONGs Solidàries en l’espectacle Tres relats de vida. Dones protagonistes.

Ha dirigit i actuat al musical Mamma Mia! (basat en el musical de Brodway i la pel·lícula de 2008) que es va estrenar al Teatre de Salt al maig de 2016. A més a més ha exercit de presentador al recital poètic Tot esperant Alícia a les Bernardes de Salt, 2016, en commemoració al 150è aniversari de la publicació de Alícia al País de les maravelles de Lewis Carrol.

Recentment ha tornat a la Coral Rossinyol i Alimara com a ajudant de direcció interpretativa. És membre fundador de la associació gironina de teatre Log Out on s’ha dedicat a la creació del seu nou espectacle L’home Gras que es va estrenar al maig de 2017.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.