Guillem Lloret Triola

Cap de premsa i comunicació

Actor i assessor de dramatúrgia a L’home Gras

Director i dramaturg de Valerie

18 anys, Banyoles.

Format en interpretació a El Galliner (Girona), on hi ha estudiat durant des de 2011 al 2015 anys cursant Teatre per a Joves, amb professors com Grau Matas, Cristina Matas, Clara Garcés i Isidre Hernández. Altrament també s’ha format a l’Aula de Teatre de Banyoles (La Factoria) des de 2013 a 2016, amb professors com Joan Gómez i Albert Olivas.

Ha actuat en diverses obres teatrals com Yvonne, Princesa de Borgonya (Temporada Alta, Girona, 2016), amb actors com David Marcè, Cristina Cervià  o Pep Vila i dirigida per Joan Gómez o Després del Límit (Banyoles, 2015), dirigida per Joan Solana. També ha escrit i dirigit diverses obres de teatre amateur que han estat presentades a festivals interns d’El Galliner (Embarassades (2013) o Els pretendents de la Mery Pujol (2015)). Altrament ha treballat com a ajudant de direcció i actor de l’espectacle Enamorats de Shakespeare (2016), dirigit per Joan Solana i ha participat com a ajudant de dicció juntament amb Salvador Oliva a l’espectacle Macbeth (2016) de Cia. Teatrebrik.

Altrament ha escrit, dirigit, actuat i produït curtmetratges amateurs com L’Home del Camp (Crespià , 2015), Sol Solet (Banyoles, 2016) o Dolç (Banyoles, 2016) i Amarg (Banyoles, 2016).

Quant a la seva feina com a cap de premsa i comunicació, ha treballat com a CM de Facebook i Twitter del festival de Jazz de Banyoles 2013 i va treballar com a CM de Facebook i Instagram, fotògraf i videògraf en cap a la campanya d’Apunt al Punt Salt: República de la solidaritat i de la diversitat per part de l’Assemblea de Salt (2016).

Actualment cursa el grau universitari de Comunicació Audiovisual a la universitat Pompeu Fabra i interpreta a l’obra L’home gras de la companyia de teatre Log Out.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.