Clara Mir Bautista

Representant

Actriu a L’home Gras (2018)

Clara Mir Bautista, 16, comença la seva formació artística amb 5 anys, fent classes de piano, solfeig i cant a l’escola de música La Casa Groga, Sant Gregori, durant quatre anys consecutius. Paral·lelament, participa a representacions teatrals de l’escola L’Aulet, Celrà. A Celrà també intervé a cursos de l’escola El Galliner, amb professors com Joan Vilajoana.

L’any 2013 continua la seva formació a l’escola teatral El Galliner a Girona, fent un any de Mitjans i tres de Joves, amb professors com Pere Hosta, Ferran Joanmiquel, Grau Matas i Júlia Mora a l’especialitat de teatre musical. Coincidint amb els estudis de 3r i 4t d’ESO, forma part del grup de teatre que dirigeix el dramaturg Josep Maria Uyà, professor de l’Institut de Celrà, amb qui participa a la Mostra de Teatre de Blanes els anys 2015 i 2016.

Durant els estius de 2014 i de 2016 participa al casal d’estiu del Museu del Cinema anomenat Cinema i… Acció! on intervé en la realització tècnica i escènica dels curtmetratges Descontrol i Jugant amb la mort. En els dos curtmetratges fa el paper de protagonista femenina.

El novembre de 2016 participa a l’obra Antaviana, de Pere Calders i Dagoll Dagom, en versió  de la companyia amateur Toc de Teatre, de Celrà, dirigida per David Planas, a Vilobí.

Durant l’estiu de 2017 assisteix al taller de teatre musical Rent, organitzat per l’escola de teatre Aules, de Barcelona, amb els professors Xavi Navarro, Helena Jara, Albert Bolea i Víctor Arbelo. Com a resultat del taller, participa en la representació del musical Rent en nou funcions, a la Nau Ivanow de Barcelona.

L’agost d’aquest mateix any forma part del cor en la representació de Rent, en versió concert, que dirigeix Daniel Anglès al Teatre Grec (Barcelona), a càrrec de la companyia professional que va estrenar la versió catalana d’aquest musical, el gener de 2016.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.