“Ho faries? El tiraries?”

L’home Gras

“Ho faries? El tiraries?”   |

L’home Gras

L’home gras és la primera producció de l’associació Juvenil de Teatre LOG OUT.

 

Volem poder parlar de les coses tal i com ho fem els joves, amb el nostre vocabulari i les nostres idees i opinions. És per això que L’home Gras ens presenta una situació especial.
Al llarg de l’hora de durada de la funció, un grup de set joves, tancats en un pis, es veuran obligats a revelar alguns dels seus secrets que sempre havien amagat, discutir sobre dilemes ètics i prendre decisions que canviaran les seves vides per sempre.

Mai abans ningú els havia fet adonar-se de les conseqüències dels seus actes, com a mínim, no de la manera que les viuran aquesta vegada.

 

escrita i dirigida per
Mario Rebugent
Imagina’t una via de tren on hi ha 5 persones, i cap a elles hi va un tren, un d’aquells tan moderns que ha fet el nostre govern, que van a tota pastilla i no els agafa ningú.

Òbviament el tren esclafarà a les cinc persones en un moment o altre. Hi ha, però, una possible solució. Al costat de la via hi ha un home. Un home molt gras. Si el tires a la via, ell morirà, però el tren frenarà i salvaràs a les 5 persones. Ho faries? El tiraries? Jordi Farners

L’home Gras és també una obra amb alt contingut filosòfic. Ens posa sobre la taula discussions sobre l’ética utilitarista i conseqüencialista de John Stuart Mill i permetrà al espectador replantejar-se moltes del les preguntes que a dia d’avui li ronden pel cap.

Amb l’equilibri adequat d’humor i drama, sense cap fragment de text que no hagi estat meditat una vegada rere un altre, l’obra ha estat escrita per garantir-nos que no passarà de moda, segurament durant anys, i que el seu contingut educatiu serà vàlid per sempre.

Nosaltres no busquem respostes, busquem nous punts de vista, perspectives i angles que ens permetin analitzar la actualitat per sobre de la informació dels mitjans de comunicació. Qui considerem bo o dolent?  Realment sóm lliures? Hi ha tantes preguntes subjectives…

No pretenem fer judicis, i menys fer-vos-els fer a vosaltres. No som savis, ni tenim la veritat. SOM JOVES I VOLEM MENJAR-NOS EL MÓN.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.